LOODGIETERSBEDRIJF CLERX B.V.

Waterontharders


Waarom een NorthStar waterontharder?

Kalkaanslag zorgt voor veel ergernissen en ongemak en zelfs schade aan elektrische apparaten, waardoor soms dure reparaties nodig zijn.
Het plaatsen van een waterontharder lost een groot deel van deze negatieve effecten op.
En er zijn nogal wat voordelen!

Enkele voorbeelden:
* Geen kalkaanslag meer op uw sanitair, doucheschermen en kranen, bestaande kalkaanslag verdwijnt
* Besparing op de energierekening. Met een waterontharder voorkomt u kalkaanslag op de verwarmingselementen
* In de (vaat)wasmachine gebruikt u veel (ruim 50%) minder wasmiddel omdat zeepmiddelen veel beter werken in zacht water
* Langere levensduur van uw combiketel en huishoudelijke apparaten, zoals wasmachine, koffiezetapparaat, waterkoker etc.
* Zacht (onthard) water voorkomt veel huidproblemen; hard water ontvet de huid en kan daardoor huidirritatie veroorzaken
U heeft een heerlijke zachte huid na een bad of douche
* Kleding, handdoeken en andere textiel gaan langer mee en er is geen wasverzachter meer nodig. Bij onthard water slijt textiel minder snel

NorthStar ontharders voldoen aan de hoogste eisen van de voedingsindustrie. De NorthStar waterontharders hebben een uniek besturingssysteem, waardoor ze geschikt zijn voor centrale ontharding en geen problemen geven met betrekking tot de drinkwaternormen.

Lange levensduur en 15 jaar garantie
De levensduur van de NorthStar waterontharders is zeker 30 jaar. Doordat er zich een minimale hoeveelheid bewegende elementen in deze waterontharders bevinden, is er praktisch geen mechanische slijtage. De onderdelen in de waterontharder worden op maat gemaakt en zelf geproduceerd. U krijgt 15 jaar volledige garantie, ook op elektronica.

Regenaratiezout bestellen
100% zuiver regeneratiezout en is vacuüm geperst tot gelijk gevormde zouttabletten.
Ons regeneratiezout wordt gemaakt van 100% zuiver zout en is vacuüm geperst tot gelijk gevormde zouttabletten.
Dit garandeert een efficiënt werkende waterbehandelingssysteem en voorkomt verstoppingen of brugvorming in het water (aankoeking van zout)

Het regeneratiezout is geschikt voor zowel huishoudelijk als industrieel gebruik. Het zout is geschikt voor alle merken waterontharders en types waterbehandelingssystemen.
U kunt uw bestelling doorgeven via ons vaste nummer: 076-5215994 of via ons contactformulier. Vul dan bij bericht het aantal zakken in dat u wil bestellen.

Prijzen onthardingszout
Bestelling min. 2 zakken of meer (25 kg zakken)

50 kg, 2 zakken: € 60,00 incl. BTW en bezorging
100 kg, 4 zakken: € 115,00 incl. BTW en bezorging

Vragen?

Neem gerust contact met ons op

Stuur een Whatsapp!
×

 Hoi!

Heb je een vraag? Wij zijn bereikbaar van ma-vr: 08.30u-16.30u

×